IQ статистика

Основни податоци Просечно Количина Дијаграм
Мажи110.8806 Дијаграм
Жените101.7277 Дијаграм
- - - - -113.3300 Дијаграм
Сите109.51383 Дијаграм
Дијаграм (Сите).
Земја Просечно Количина Дијаграм
Авганистан108.919Дијаграм
Австралија110.936Дијаграм
Австрија98.512Дијаграм
Азербејџан94.36Дијаграм
Албанија111.424Дијаграм
Алжир110.19Дијаграм
Американски Девствени Острови0.00Дијаграм
Ангола102.17Дијаграм
Андора125.04Дијаграм
Антигва и Барбуда0.00Дијаграм