Statistikat e IQ

Të dhënat bazë Mesatare Numri Diagramë
Meshkujt97.57724 Diagramë
Gratë91.95639 Diagramë
- - - - -92.03201 Diagramë
Të gjithë94.516564 Diagramë
Diagramë (Të gjithë).
Vendi Mesatare Numri Diagramë
Afganistan98.368Diagramë
Afrika e Jugut97.313Diagramë
Algjeri99.042Diagramë
Andorra93.932Diagramë
Angolë102.816Diagramë
Antigua dhe Barbuda95.918Diagramë
Arabia Saudite89.77Diagramë
Argjentinë90.650Diagramë
Armeni109.929Diagramë
Aruba86.316Diagramë