Statistikat e IQ

Vendi Mesatare Numri Diagramë
Australi90.7270Diagramë
Austri90.3206Diagramë
Azerbaixhan85.7192Diagramë
Bahamas87.323Diagramë
Bahrain87.013Diagramë
Bangladesh87.981Diagramë
Barbados85.843Diagramë
Belgjikë103.576Diagramë
Belize93.818Diagramë
Benin101.77Diagramë
Bermuda82.58Diagramë
Bjellorusi95.760Diagramë
Bolivi90.54Diagramë
Bosnjë dhe Hercegovinë92.0488Diagramë
Botsvanë76.86Diagramë
Brazil115.952Diagramë
Bregu i Fildishtë91.73Diagramë
Brunei87.418Diagramë
Bulgari93.91986Diagramë
Burkina Faso98.52Diagramë
Burundi86.84Diagramë
Butan82.17Diagramë
Cabo Verde99.05Diagramë
Çad40.01Diagramë
Danimarkë101.156Diagramë
Djibouti60.85Diagramë
Dominica76.52Diagramë
Egjipt102.562Diagramë
Ekuador93.47Diagramë
El Salvador76.52Diagramë
Emiratet e Bashkuara Arabe85.328Diagramë
Eritrea75.52Diagramë
Estoni92.3276Diagramë
Etiopi92.613Diagramë
Fiji73.02Diagramë
Filipinet101.137Diagramë
Finlandë99.661Diagramë
Francë103.085Diagramë
Gabon94.817Diagramë
Gambia87.216Diagramë
Gana87.055Diagramë
gini103.73Diagramë
Gjeorgji91.019003Diagramë
Gjermani104.2167Diagramë
Gjibraltar90.33Diagramë
Grenada79.832Diagramë
Grenlandë85.020Diagramë
Greqi91.0163Diagramë
Guam88.220Diagramë
Guatemala102.414Diagramë
Guinea Ekuatoriale86.01Diagramë
Guinea-Bissau0.00Diagramë
Guyana87.113Diagramë
Haiti100.89Diagramë
Holandë103.559Diagramë
Honduras83.84Diagramë
Hungari97.3144Diagramë
Indi98.261Diagramë
Indonezi95.0319Diagramë
Irak101.810Diagramë
Iran105.7261Diagramë
Irlandë96.424Diagramë
Ishujt e Virgjër të SHBA81.047Diagramë
Ishujt Faroe50.01Diagramë
Ishujt Kajman57.73Diagramë
Ishujt Solomon59.33Diagramë
Islandë101.046Diagramë
Itali108.7344Diagramë
Izrael95.410106Diagramë
Japoni114.52359Diagramë
Jemen87.48Diagramë
Jordan76.273Diagramë
Kaledonia e Re77.914Diagramë
Kamboxhi82.839Diagramë
Kamerun96.52Diagramë
Provë IQ 1