IQ статистика

>Основни подаци< Просечан Количина Дијаграм
Мушкарци100.24566 Дијаграм
Жене92.53138 Дијаграм
- - - - -92.61811 Дијаграм
Сви96.29515 Дијаграм
Дијаграм (Сви).
Земља Просечан Количина Дијаграм
Авганистан95.144Дијаграм
Азербејџан88.340Дијаграм
Албанија98.053Дијаграм
Алжир100.429Дијаграм
Ангола98.113Дијаграм
Андора100.118Дијаграм
Антигва и Барбуда97.014Дијаграм
Аргентина92.538Дијаграм
Аруба84.112Дијаграм
Аустралија97.4102Дијаграм